Telefoonnummer: 072-5740500

 

  • Alle mondzorg onder één dak
  • Gratis parkeren op eigen terrein
  • Avondopenstelling
  • Ook implantologie

 

 

Direct aanmelden

Kunstgebit bij Mondzorgcentrum Heerhugowaard

Een kunstgebit van %PRAKTIJKNAAM% is de ideale oplossing als u reeds een paar of al uw tanden kwijt bent. Of als uw eigen gebit niet meer te behouden is. In %PRAKTIJK_PLAATSNAAM% helpen wij u weer aan een stralende lach met een goed passend gebit!

Soorten kunstgebitten

Een kunstgebit, of in tandartstermen een prothese genaamd, is een uitneembare vervanging voor ontbrekende tanden en kiezen. En omdat het per persoon verschilt hoeveel tanden er ontbreken, zijn er verschillende soorten kunstgebitten/protheses:


Wat voor soort kunstgebit u nodig heeft is natuurlijk afhankelijk van uw situatie en uw voorkeuren. Bij Mondzorgcentrum Heerhugowaard adviseren bij u graag over de mogelijkheden.

Kosten kunstgebit

De kosten van een kunstgebit zijn afhankelijk van het soort kunstgebit en hoeveel werk het kost om uw huidige gebit te vervangen voor een kunstgebit. Grotendeels wordt deze vergoed vanuit de basisverzekering m.u.v. de wettelijke bijdrage en uw eigen risico. De kosten van het kunstgebit kunt u terugvinden in onze tarievenlijst op www.mondzorgcentrumheerhugowaard.nl/tarieven

Reparaties aan uw kunstgebit

Reparaties aan uw kunstgebit vinden plaats in een tandtechnisch laboratorium. Vaak kunt u wachten terwijl uw kunstgebit gerepareerd wordt. Een spoedreparatie aan uw kunstgebit kan veelal direct worden uitgevoerd.

Tandartspraktijk Mondzorgcentrum Heerhugowaard

" Bij Mondzorgcentrum Heerhugowaard kijken we vanuit meerdere disciplines naar uw gebitssituatie. Voor ons is het het belangrijkst om uw mond gezond te houden. We werken met een hecht en vakkundig team. Een keer per maand is de implantoloog op onze locatie. Er is dan de mogelijkheid om kroon-en brugwerk en gebitsprotheses op implantaten aan te bieden. Nieuwe patiënten zijn altijd welkom. De praktijk heeft een eigen parkeerterrein.

Over Heerhugowaard

Mondzorgcentrum Heerhugowaard is een tandartspraktijk gevestigd in Heerhugowaard. In het moderne centrum vind je het grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Holland. Ook zijn er genoeg restaurantjes en terrasjes te vinden. Heerhugowaard wordt omgeven door weilanden en rietkragen. Ideaal vertrekpunt voor wandelingen en fietstochten. Park van Luna is een gebied van 180 hectare met bos, weides, strand en waterpartijen.
© , Mondzorgcentrum Heerhugowaard | Alle rechten gereserveerd | Laatst gewijzigd augustus 2022